Продукти

Home Хранителни добавки Янтарна (кехлибарена) киселина
qntarnakiselina

Янтарна (кехлибарена) киселина

7.80 лв.

Описание

Янтарна (кехлибарена) киселина – 10 х 0,5 гр.

Описание: Янтарната киселина участва в енергийния обмен на клетъчно ниво, като осигурява процесът на клетъчно дишане. Прилага се за действие върху обменните процеси в клетките, доставка на свободния кислород в тъканите, поддържа дейността на нервна и ендокринна системи, подобрява абсорбирането на хранителните вещества, както и се използва при психо-емоционални, физически, умствени натоварвания и при тежки заболявания. Янтарната киселина има следните полезни свойства: антихипоксант (овишава устойчивостта на организма към кислородният глад, намалява последствията на такова състояние), антиоксидант (предотвратява окислителните реакции в организма, предизвикани от вредните свободни радикали, забавя стареенето, и като следствие, забавя появяването на множество заболявания от почтената възраст), тонизиращо действие (увеличава работоспособността без прекалената стимулация на имунната система, не изтощава организма, а, напротив, внимателно възстановява), противовирусно средство, адаптогенно действие (помага на организма бързо да се възстанови и адаптира в тежки условия), антиоксидантно действие (помага при отравянето с алкохол и никотин, както и способства за прочистването на организма на клетъчно ниво). Използва се за справяне с акне, като нормализира структурата на клетката, стимулира и активира вътреклетъчен метаболизъм, което води до премахването на токсини, възвръщане на еластичността и свежестта на кожата, здрав цвят на лицето, подобряване подхранването на клетките, намалява видимостта на белези, бръчки, торбички под очите. Янтарната киселина намира приложение и в растениевъдството, като природен биостимулатор.

Начин на употреба:

При възрастни и деца над 14 години – 3 таблетки на ден по време на хранене, с продължителност на приема 1-2 месеца, като може да се повтори 2-3 пъти годишно. Най-благоприятно е да започнете курса на лечение с 500 мг ежедневно след закуска. Ако наблюдавате подобряване на самочувствието, може да намалите дозировката до 250-100 мг за денонощие (3 приема). За профилактика се препоръчва прием на 2-3 таблетки по 0.25 гр всеки ден в рамките на месец. При махмурлук може да се приема препарата на всеки час по 1 таблетка, в рамките на 5 часа подред.

За подобряване състоянието на кожата – разтрийте 2 таблетки и разбъркайте с 1 с.л. вода, нанесете на лицето, като избягвате областта около очите и оставете да подейства за 20 минути. Повтаряйте всяка седмица. Разтрийте 2-3 таблетки с 1 с.л. зехтин, направете масаж ои масажните линии, оставете за около 30 минути и измийте. Тази маска действа отлично срещу бръчки.

Внимание! Консултирайте се с лекар, преди да започнете да приемате продукта. Янтарната киселина е противопоказна за хора, страдащи от язда на стомаха и дванадесетопръстника (може да предизвика повишена секреция на стомашния сок), хипертония, глаукома (може да повиши кръвното налягане), пикочо-каменна болест (може да способства за образуването на камъни в бъбреците), индивидуална непоносимост, алергия. Да не се пие преди сън!

Последвайте ни
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial