Продукти

Home Хранителни добавки Ябълков пектин на прах
pektin

Ябълков пектин на прах

8.80 лв.

Описание

Ябълков пектин на прах – 80 гр.

Описание: Консумацията на ябълков пектин намалява кръвните нива на холестерол. Може да се прилага при профилактика на атеросклероза, образуване на жлъчни камъни, сърдечно-съдови и мозъчно-съдови заболявания. Пектинът е изключително ценно вещество за „транспортиране“ на противотуморните препарати непосредствено до поразените тъкани, което в значителна степен предотвратява образуването на метастази. Според изследвания, пектинът значително подобрява прогнозата при рак на простатата. Пектинът има благотворен ефект при прилагането на антибиотици, като прогонва тяхното действие и тушира страничните ефекти. Подобрява функцията на дебелото черво, намалява нивото на холестерола и триглицеридите, премахва токсините и тежките метали от организма, запазва дълго усещане за ситост, което помага да се поддържа правилна телесна маса и съответно пречи на затлъстяването.

Състав: Ябълкови фибри – 60%, малтодекстрин, аромат. малтодекстрин – полизахарид, който се използва като хранителна добавка. Малтодекстрин е лесно смилаем, абсорбира се бързо като глюкоза, и може да бъде умерено сладък или почти без миризма. Действието на малтодекстрин е като подобрител на вкуса.

Хранителни стойности на 100 гр: Енергия – 1407 KJ / 335 Kcal. Мазнини – 1.4 гр, от които наситени 0.4 гр. Фибри – 27 гр, от които разтворими 6.6 гр. Протеини – 2.6 гр. Въглехидрати – 65 гр, от които захари 31 гр. Сол – 0.01 гр.

Начин на употреба: 1-2 ч.л. се разбъркват в чаша вода, плодов сок или кисело мляко. За отслабване се препоръчва да се приема всеки ден по 3 пъти дневно, в продължение на 2-3 месеца.

Последвайте ни
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial