Продукти

Home Натурална козметика Продукти Sea Stars Ексфолиращ гел с маслина
%d0%b5%d0%ba%d1%81%d1%84%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%80%d0%b0%d1%89-%d0%b3%d0%b5%d0%bb-%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b0

Ексфолиращ гел с маслина

Описание

ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ МАСЛИНА , SEASTARS

Ексфолиращият гел с маслина минерализира организма, действайки подхранващо и успокояващо на кожата, предпазвайки я от изсъхване и образуване на бръчки.

Ексфолиращият гел маслина e предназначен за употреба при:

лечение на ревматизъм, настинка, грип, нервно напрежение, артрози, дископатии, възпаление на околоставните тъкани, радикулити, неврити, мускулни болки, депресия, в спортната медицина и др.

• Мануален или апаратурен (напр. ултразвук) масаж: Една част от гела се нанася върху третираното място от тялото и се втрива, чрез масаж. След като престои от 30 минути до няколко часа измийте тялото обилно с вода.

• Антицелулитни процедури: Една част от гела се нанася върху третираното място от тялото и се втрива чрез масаж. Третираната част се увива добре със стреч фолио за загряване и отделяне на токсините. Полезно е да се комбинира с физическо натоварване. След престой от 30 минути до няколко часа измийте тялото обилно с вода.

Активни съставки:

Стабилизирана черноморска луга:

Стабилизираната черноморска луга представлява разтвор с богат минерален състав (300- 350 г/л соли), микроводорасли и микрофауна типични за солените езера на България. Съдържанието на биогенния елемент магнезий е доминиращо (съдържанието на магнезиеви соли е до 295 г/л) и е изключително важен биогенен елемент, който е полезен за човешкия и животински организъм, действа  благоприятно върху опорно-двигателния апарат, нервната система, косите, ноктите и др.

Притежава силно изразено противовъзпалително действие при асептично и бактериално възпаление. Магнезият минерализира тялото, стимулирайки защитните реакции и регенеративните тъканни процеси в организма.

Лугата е приложима и при лечение на ревматизъм, артрози, кожни възпаления (псориазис, акне); дископатии, радикулити, неврити, мускулни болки, спортната медицина, настинки, ларингити, фарингити , синуити; възпаления в устната кухина, парадонтоза и др.

Последвайте ни
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial